Webcam verdiensten bij Club Islive

Ben je niet verlegen en ben je op zoek naar de erotisch thuiswerk? Dan is cammen via Club Islive misschien echt iets voor jou! De webcam verdiensten bij Club Islive kunnen zomaar oplopen tot duizenden euro’s per maand! Dat houdt dus in dat je er je vaste werk van zou kunnen maken. En het mooie van dit alles is dat je niet alleen zelf bepaalt wanneer je werkt, maar ook hoeveel je werkt. Je hebt dus helemaal zelf in handen hoeveel je kunt gaan verdienen. Als je bezoekers hebt die met je chatten, met je aan het cammen zijn, bellen en zelfs mailen, dan genereer je daar je verdiensten mee. Het geld wat je verdient wordt heel precies en overzichtelijk voor je bijgehouden en drie keer per maand op  je bankrekening gestort. Woon je niet in Nederland of België dan is dit één keer per maand. De webcam verdiensten bij Club Islive kunnen dus behoorlijk oplopen.

Webcam verdiensten bij Club Islive

Webcam verdiensten bij Club Islive

Geld verdienen met chatten en webcammen

Door te chatten en te webcammen kun je dus al heel wat geld verdienen. Als je met een bezoeker aan het chatten of cammen bent, dan verdien je via deze bezoeker €0,18 per minuut. Als je dus met meerdere mensen tegelijk online bent, dan zullen de inkomsten al behoorlijk oplopen. Dagelijks komen er sowieso honderden mensen naar Club Islive, dus de kans dat je enorm veel geld per dag kunt verdienen is realistischer dan ooit!

Nog meer webcam verdiensten bij Club Islive

Naast deze inkomsten zijn er nog meer manieren om via Club Islive een heel erg mooi salaris over te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld de tips en flirts die bezoekers je als fooi kunnen geven omdat ze van je live show genieten. Per flirt verdien je €0,18 en dat kan al snel behoorlijk oplopen.

1 op 1 VIP

Nog een manier om extra te verdienen is de 1 op 1 VIP chat. Deze optie kun je zelf aan of uit zetten, zodat je nog steeds alle controle in handen hebt. Met de VIP functie is het voor de bezoekers mogelijk een VIP chat bij je aan te vragen. Helemaal alleen met jou webcammen dus en dat houdt in dat je €0,72 per minuut verdient. Echt een optie die je niet snel uit zal zetten dus, aangezien je de verdiensten hiermee verviervoudigd!

Geld verdienen door te promoten

Als je Club Islive promoot, laat je potentiele nieuwe bezoekers weten dat ze naar je toer kunnen komen om te gaan chatten. Social media is hiervoor uitermate geschikt. Een eigen Twitter – en Facebook pagina kunnen al heel wat nieuwe bezoekers trekken, maar ook via Skype of door een leuke eigen website met daarop misschien een spannende blog  zijn daar ideaal voor. Je plaatst gewoon een link en voor iedere bezoeker die via deze link naar je webcam pagina komt, verdien je en bonus van €0,29. Zoals je kunt zien, via Club Islive is er genoeg geld te verdienen. Ga vandaag nog aan de slag als islive model en bepaal zelf hoeveel je gaat verdienen!