Het werken als Cammodel bij Club Islive

Het werken als cammodel bij Club Islive is erg plezierig om te doen. JE kunt namelijk geheel zelf bepalen wanneer je gaat werken, maar ook hoe vaak je het wilt doen. Je hebt de touwtjes volledig in eigen handen. Als cammodel ben je niet afhankelijk van vaste tijden waarop je moet werken en dat geeft een enorme vrijheid. Je bent ook tot niets verplicht en kunt zelf aangeven wat je wel of juist niet wilt doen.

Lekker verdienen als cammodel

Als cammodel kun je lekker veel geld verdienen, helemaal als het via Club Islive is, Want per bezoeker verdien je maar liefst €0,18 per minuut. Als je dus tien bezoekers tegelijkertijd hebt, om maar even een voorbeeld te noemen, kunnen de inkomsten behoorlijk oplopen. Hoe langer een bezoeker naar je cam kijkt en met je aan het chatten is, hoe meer je verdient. Zo eenvoudig is het. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren, door bijvoorbeeld je eigen pagina te promoten. Dit kun je doen door een link op je eigen website te zetten, zodat de bezoekers die via deze link naar je komen kijken, je ook nog eens extra geld opleveren, naast de €0,18 die je per minuut verdient. Er is ook nog de 1-op-1 VIP chat, waar je het drievoudige per minuut mee binnen kunt halen. Het zijn twee voorbeelden waar veel cammodellen bij Club Islive gebruik van maken en  waarmee ze extra geld verdienen. Als het werkend als cammodel iets voor jou is, dan kan ook jij daar veel gebruik van maken. Gewoon fijn je geld verdienen met dingen doen waar je plezier aan beleeft, gewoon in je eigen tijd, zo vaal als je maar wilt.

Wat heb je als cammodel eigenlijk nodig?

Voor het werken als cammodel bij Club Islive heb je niet zo heel veel nodig. Er zijn uiteraard wel een paar dingen die je moet hebben, zoals natuurlijk een webcam, een pc of een laptop, een snelle internetverbinding en een bankrekening waar het geld dat je verdient op kan worden gestort. De rest wordt allemaal voor gezorgd. Zo worden alle gegevens netjes bijgehouden. Hierbij kun je denken aan het aantal minuten dat je hebt gewerkt en de verdiensten, allemaal ondergebracht in verschillende categorieën, zodat je een handig en te begrijpen overzicht hebt van je eigen gegevens.

Webcam verdiensten bij Club Islive

Werken als cammodel is overigens geheel vrijblijvend. Dus naast je eigen werktijden bepalen, kan het ook zijn dat je er mee wilt stoppen. Dat is gewoon mogelijk. Je kunt je account op ieder moment zonder enige problemen opzeggen.

Wil jij ook op een leuke en spannende manier je geld als cammodel verdienen? Meld je dan gratis bij Club Islive aan, zodat je direct aan de slag kunt gaan voor een zeer leuke bijverdienste of om misschien zelfs je huidige baan op te kunnen zeggen en hier een bijzonder mooi maandloon aan over te houden. Lekker zoveel verdienen als je zelf wilt is gewoon mogelijk als je je bij Club Islive hebt aangemeld.